Routebeschrijving

De Ontwaking is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar!

Bekijk op Google Maps

Routebeschrijving

Verlaat de A2 bij afslag 6 – Maarssen. Neem op de N230 de eerst afslag naar Maarssenbroek. Ga onderaan de afslag op de kruising rechtsaf. Bij de volgende drie stoplichten gaat u rechtdoor. Het stoplicht hierna gaat u rechtsaf. U rijdt nu de wijk ‘Duivenkamp’ binnen. Ga op de T splitsing linksaf. Volg deze hoofdweg ongeveer 300 meter. De Ontwaking bevindt zich aan de rechterkant van de weg. Let op! De drempels zijn erg hoog!

Tip voor navigatiesysteem gebruikers

Gebruik je een navigatiesysteem om bij mij te komen? De kans is aanwezig dat deze je niet bij het juiste huisnummer af zet! Let daarom goed op de groene borden met huisnummer in de  en lees bovenstaande routebeschrijving. Dan kan het bijna niet missen.

Parkeren

Direct voor de deur parkeren is niet mogelijk, maar er is zeer veel parkeerplek rondom de praktijk op een paar minuten loopafstand. Op bovenstaande kaart staan de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen aangegeven.

Openbaar Vervoer

De Ontwaking ligt op 10 á 15 minuten loopafstand vanaf NS station Maarssen. De looproute is vrij direct en voert langs het winkelcentrum Bisonspoor, bejaardencentrum ‘De Oudenaar’ en door een klein parkje. Op bovenstaande kaart van Google Maps kun je de looproute makkelijk bepalen. Sleept vooral een tussenpunt op de weg bij ‘AH Bisonspoor’. Je hoeft niet om te lopen via ‘Safariweg’, aangezien daar een voetpad ontbreekt. Als je het station uit loopt, loop je in feite  alsmaar rechtdoor en af en toe een beetje naar rechts.