Tarieven

De onderstaande aangeboden tarieven van de De Ontwaking gelden voor geheel resterend .

Consulten & Healing

In de praktijk: € 30,- per 30 minuten
Telefonisch: € 15,- per 15 minuten
E-mail: € 15,- (enkel voor een kleine vragen)
Een eerste intake consult duurt altijd minimaal 1,5 uur.
> Lees meer over consulten…

 

 Voorrijkosten

Per gereden km: € 0,25
Reistijd: € 0,-
Uiteraard kan ik mijn diensten ook op locatie verzorgen. Gebruik voor het berekenen van de voorrijkosten mijn praktijk adres als startpunt en berekening zowel de heen- als terugreis.

 

 Gelijk oversteken

Ik sta open voor uitwisseling of ruilhandel. Werken met gesloten beurs. Mijn voorwaarde is dat er sprake is van een uitwisseling van gelijke waarde, en dat beide partijen zich hierbij comfortabel voelen. Graag maak ik gebruik van het boeddhistische Dana principe.


 

Zakelijk

Zakelijke en werkgerelateerde ondersteuning kan ik op aanvraag zeker leveren. Hiervoor gelden andere tarieven. BTW facturen zijn mogelijk. Ik werk ook met moderne platforms als Verloning.nl.

 


Veel gestelde vragen

> Vergoeding

De Ontwaking is niet aangesloten bij een beroepsvereniging en heeft geen afspraken met zorgverzekeraars. Daarom worden consulten of behandelingen niet vergoed uw zorgverzekeraar.

> Betalen

Een PIN apparaat heb ik niet. Maar ik ben modern, dus een Tikkie is zo gestuurd. Omdat je dan via IDEAL betaald, moet je wel je digitale betaalgegevens bij de hand hebben. Daarnaast kan je  contante betalen, het liefst gepast. Wisselgeld kan ik eventueel terug tikken 🙂

> Facturen

Privé personen

De bovenstaande tarieven zijn voor privé personen altijd inclusief BTW. Omdat je geen vergoeding bij de zorgverzekeraar kan krijgen, zie ik geen noodzaak voor een factuur. Daarom verstrek ik privépersonen alleen op aanvraag een factuur.

Zakelijk

Bedrijven en instellingen krijgen altijd een factuur. Bedrijven en instellingen ontvangen van mij een factuur met het afgesproken tarief exclusief BTW.