Tarieven

De onderstaande aangeboden tarieven van de De Ontwaking gelden voor geheel resterend  en indien het afnemen hiervan geschiedt in mijn praktijk. Wijzigingen voorbehouden.

Consulten

Consult standaard: € 60,-
Consult uitgebreid: € 125,-
> Lees meer over consulten…

Healing

Behandeling standaard: € 60,-
Behandeling uitgebreid: € 125,-
Strippenkaart voor 5 standaard behandelingen: € 275,-
Lees meer over healing…

Workshops

Dagdeel of avond: € 45,-
Gehele dag: € 75,-
Genoemde prijzen zijn inclusief koffie, thee en versnaperingen tijdens de workshop. Tijdens de workshops van een hele dag is er tussen de middag warme soep. Lunch zelf meenemen.
Lees meer over workshops…


Voorrijkosten

Elke gereden km: € 0,25

Uiteraard kunnen bovenstaande diensten ook op locatie gegeven worden. Gebruik voor het berekenen van de voorrijkosten mijn praktijk adres als startpunt en berekening zowel de heen- als terugreis.


Ruilhandel

Ik sta open voor ruilhandel met gesloten beurs, mits we samen tot een overeenkomst kunnen waarbij er een uitwisseling van gelijke waarde is, en die passend is binnen die specifieke situatie. Hierbij maak ik graag gebruik van het Dana principe uit het boeddhisme (klik hier voor een mooie toelichting).


Veel gestelde vragen

> Worden consulten en healing behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De Ontwaking is niet aangesloten bij een beroepsvereniging en heeft geen afspraken met zorgverzekeraars. Daarom worden consulten of behandelingen mogelijk niet vergoed uw zorgverzekeraar. Indien u nog vragen heeft hierover, lees dan verder bij de veel gestelde vragen.

> Hoe kan ik betalen?

Als je in persoon een consult of healing behandeling ontvangt, is het het handigste om contant te betalen. Uiteraard het liefste gepast. Indien dit niet mogelijk is, is het ook mogelijk via de bank het verschuldigde bedrag aan mij over te maken. In verband met het betalingskenmerk dien je hiervoor altijd contact met mij op te nemen.

> Kan ik een factuur krijgen?

Privépersonen verstrek ik alleen op aanvraag een factuur. Bedrijven en instellingen krijgen altijd een factuur. De tarieven zijn voor privé personen inclusief BTW. Bedrijven en instellingen ontvangen van mij een factuur met onderstaande tarieven exclusief BTW.