Workshops

Tarot

De workshop tarot is een aanrader voor iedereen die graag voor zichzelf of voor anderen  tarot kaarten wil leren leggen. Hiervoor maken we gebruik van de kaarten van Le Normand. Na een korte uitleg gaan we aan de slag. Je leert de kaarten leggen en te interpreteren met je intuïtie. Dit doen we aan de hand van oefeningen voor onszelf en met elkaar.

Ervaring met tarot is niet noodzakelijk. Reader en een pakje tarot kaarten zit bij de prijs inbegrepen. Lunch zelf meenemen.

> Lees meer over tarot…

Tijden: 10:00 – 17:00 uur
Kosten: Bekijk de prijslijst op de tarievenpagina


Healing

Altijd al willen weten hoe healing werkt? Het gevoel gehad dat je iets bijzonders kon met je handen? Dan is deze workshop wat voor jou! Iedereen kan het leren!

Deze workshop is bedoelt ter introductie in de wereld van de healing. Tijdens de workshop maak je kennis met de basisprincipes welke in alle methodes voor komen. Na de praktische uitleg gaan we aan de slag om de energie te leren voelen stromen in ons eigen lichaam, om je heen en hoe je deze energie vervolgens door kan geven aan jezelf of een ander. We doen meditatie en verhelderende oefeningen waarbij we op onszelf en op elkaar oefenen.

Ervaring is niet noodzakelijk. Reader zit bij de prijs inbegrepen. Lunch zelf meenemen.

> Lees meer over healing…

Tijden: 10:00 – 17:00 uur
Kosten: Bekijk de prijslijst op de tarievenpagina


Aura’s leren zien

Aura’s zien is geen rocket science! Eigenlijk zien we allemaal aura’s, alleen zijn we ons er niet meer van bewust. Deze workshop is dan ook bedoeld om dit bewustzijn opnieuw te verkrijgen. In deze korte workshop leer je wat aura’s zijn, hoe je ze kan zien en wat ze kunnen betekenen.

Tijden: 20:00 – 22:00 uur
Kosten: Bekijk de prijslijst op de tarievenpagina


Workshop op locatie

Het is mogelijk mij in te huren voor het geven van een workshop op locatie. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.