Workshops

Om mijn kennis door te geven, geeft ik ook af en toe workshops. Deze zijn kleinschalig (3-8 deelnemers) om voldoende persoonlijke begeleiding en onderlinge uitwisseling te kunnen garanderen.

Mijn workshops zijn praktisch en vooral ‘hands on‘. Zeg nou zelf; want onthoud je nou van het algemene praatje van een workshop of training? Hoe vaak belandt het naslagwerk (soms na jaren bewaren) bij het oud papier? Daarom vind ik het zonde om hier veel tijd aan te besteden. Ik vertel alleen wat je echt moet weten, de rest kom je vanzelf achter. Dag verloopt organisch en met veel flow. We praten en passen direct toe.

De inhoud kan persoonlijk en confronterend zijn. Hoe meer je je open kan opstellen hoe meer je er aan hebt. Omdat iedereen ander is, kan niemand voor jou bepalen hoe iets voor jou werkt. Er is daarom veel ruimte voor zelfonderzoek. Je bent vrij je ervaringen te delen met de groep, maar dat hoeft niet. We creëren samen een dragende veld, en we zijn er ook om elkaar te helpen. Hou daarom rekening met een nawerk periode van enkele weken. Het is fijn om de dag erna een lege agenda te hebben, zodat je de tijd hebt om de materie rustig te overdenken en te laten zakken. En uiteraard ben ik er in de periode na de workshop voor je als je aanvullende ondersteuning nodig hebt.

Eten en drinken

De genoemde prijzen zijn inclusief koffie, thee en versnaperingen tijdens de workshop. Tijdens de workshops van een hele dag is er tijdens de lunch een gezonde, vegetarische soep en een simpele salade. Als je bij de lunch graag meer eet (bijvoorbeeld brood), neem dat vooral zelf mee. Dieetwensen hou ik rekening mee.

Jij weet het beste wat je lichaam en geest tijdens en na een intensieve dag nodig heeft. Niets zo vervelends als met honger naar huis gaan. Neem dus vooral iets mee om jezelf goed mee te voeden, zodat je dit naar behoefte kan gebruiken.

Op locatie

Het is mogelijk mij in te huren voor het geven van een workshop op locatie. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.


Tarot

De workshop tarot is een aanrader voor iedereen die graag tarot kaarten wil leren leggen, of hier meer ervaring mee op wil doen. In eerste instantie leg je voor jezelf, maar ik leer je ook basisvaardigheden om voor iemand anders te kunnen leggen. Na een korte uitleg gaan we direct aan de slag. Je leert de kaarten te interpreteren met je intuïtie. Ervaring is niet vereist.

We maken tijdens de workshop met name gebruik van de kaarten van Le Normand. Je krijgt je eigen set kaarten, die mee naar huis mogen. Aan het einde van de dag krijg je de kans om mijn persoonlijke collectie Tarot kaarten in te zien en even aan te snuffelen.

Tijden: 10:00 – 17:00 uur
Kosten: € 100,-

> Lees meer over tarot…


Healing

Altijd al willen weten hoe healing werkt? Het gevoel gehad dat je iets bijzonders kon met je handen? Dan is deze workshop wat voor jou! Iedereen kan het leren!

Deze workshop is bedoelt ter introductie in de wereld van de healing. Ervaring is niet noodzakelijk. Tijdens de workshop maak je kennis met de basisprincipes welke in alle methodes voor komen. Na de praktische uitleg gaan we aan de slag om de energie te leren voelen stromen in ons eigen lichaam, om je heen en hoe je deze energie vervolgens door kan geven aan jezelf of een ander. We doen meditatie en verhelderende oefeningen waarbij we op onszelf en op elkaar oefenen.

Tijden: 10:00 – 17:00 uur
Kosten: € 100,-

> Lees meer over healing…


Meditatie

Altijd al willen weten wat meditatie jou kan brengen? Graag wat meer rust in je hoofd? Doe met ons mee!

Deze basisworkshop Meditatie is bedoelt voor iedereen die wil onderzoeken of meditatie iets voor hen is. Ervaring is daarom niet noodzakelijk. Voor de meditatieavonden die ik ook geef, is ervaring wel vereist.

Tijdens de basisworkshop maak je kennis met de basisprincipes en welke varianten Meditatie er zoal voor komen. Na de uitleg gaan we direct aan de slag. De dag is bedoelt om je enkele varianten te laten ervaren, zodat je weet welke kant je op wil. Na deze dag kan je zelf de meditatie manier zoeken en toepassen die het beste bij je past.

Tijden basis: 10:00 – 17:00 uur
Kosten basis: € 100,-

Tijden avond: 19:30 – 22:00 uur
Kosten avond: op donatiebasis

> Lees meer over healing…


Aura’s leren zien

Aura’s zien is geen rocket science! Eigenlijk zien we allemaal aura’s, alleen zijn we ons er niet meer van bewust. Deze workshop is dan ook bedoeld om dit bewustzijn opnieuw te verkrijgen. In deze korte workshop leer je wat aura’s zijn, hoe je ze kan zien en wat ze kunnen betekenen.

Tijden: 19:30 – 22:00 uur
Kosten: € 50,-