Selecteer een pagina

Actie in de taxi traject

5 volle maanden lang begeleid ik jou als jouw persoonlijke zonnestraaltje! Samen beleven we elke maand een nieuw avontuur; 4 toffe activiteiten op een bijzondere locatie en 1 tarot sessie ‘Nieuwe patronen, nieuw leven!’. De 5 staat centraal in mijn werk. Het staat voor ‘kiezen voor JEZELF’. Met een cocktail van fonkelende verhalen, mooie metaforen en zuivere zelfspot help ik jou dat te doen!

Tijdens de activiteiten ga je (soms flink) buiten je comfortzone. Dat is precies de bedoeling! Al je ‘hebben en houwen’ komt hierdoor in vogelvlucht voorbij, zodat ik jou hier LIVE & on-the-spot mee kan helpen. Hierdoor vergroot je bewustzijn en start je als vanzelf met de integratie van nieuwe patronen in je leven.

Dat is wel even anders dan een uurtje tegen je computerscherm kletsen” hoor ik je denken. Klopt! Zo’n schermvariant heb ik ook (mijn ‘Kies voor jezelf’ traject). Maar bij dit ‘out-of-ALLES’-traject ga je sneller en dieper. Het is zeker niet voor watjes. Maar iedereen die nu denkt; “Oeh dat vind ik spannend” heeft juist last van (zelf)twijfel en dus angst. Door het oprekken van je comfortzone wordt het leven écht een stuk aangenamer. Dus, dit is JUIST NU wat je nodig hebt! Dit traject is echt voor iedereen die voelt dat het tijd is om zelftwijfel en angst te leren managen, door te breken en met hernieuwde kracht de toekomst vol vertrouwen tegemoet te zien.

 

Wat krijg je?

– 5 maanden 1-op-1 coachingstraject

– 4 avontuurlijke coaching sessies op een uitdagende locatie

– 1 tarot sessie “Jouw Ultieme Toekomst”

On-demand toffe opdrachten, inspirerende video’s en andere content

START elke 4 weken

Portret foto van Nadine van Brederode, mindset- en bewustzijnscoach bij De Ontwaking in Maarssen

8 + 14 =