Selecteer een pagina

Een leven waar jij YES tegen zegt!

een lang en gelukkig leven vanuit flow, plezier, rust en vertrouwen, zonder dat je je huidige leven helemaal op zijn kop moet zetten. Wie wil dat nou niet?

 • Heb je je leven op orde en alles wat je hart begeert, maar ben je niet écht gelukkig?
 • Heb je geen idee wat er in JOUW handleiding voor ‘het goed leven staat?
 • Beland je vaker dan je lief is moe en uitgeblust met een zak chips op de bank?
 • Komt er op dit moment wel heel weinig terecht van al je dromen en ambities?

Als mindset- en bewustzijnscoach help ik mensen zoals jij met deze en nog véél meer van die begrijpelijke maar oh zo uitdagingen des levens. Zodat ook jij weer volmondig YES zegt tegen jouw leven! Want alvast een waarschuwing; ik ben aanstekelijk 😄🔥

Portret foto van Nadine van Brederode, mindset- en bewustzijnscoach bij De Ontwaking in Maarssen

“Zitten wij hier binnenkort samen met een kopje koffie of thee?”

Jouw persoonlijke

☀ZONNESTRAALTJE☀

Een licht & plezierig leven is niet moeilijk…

En toch is dat de GROOTSTE WORSTELING van zo veel mensen die ik spreek!

Hoe frustrerend is dat?! Je denkt nu misschien “Ik geef mijn leven in ieder geval een 6, het gaat wel”. Maar even serieus; je doet ongelooflijk je best, je werkt jezelf te pletter, hebt een bak vol talent waar de wereld nu de vruchten niet van plukt, en jij vindt dat voldoende? Het leven heeft jou ZO veel meer te bieden dan dat! Ben je echt in de wieg gelegd voor een middelmatig bestaan, of voel je diep van binnen dat je wil vlammen?

Want wat wil je wel? Je wil weer voelen hoe het is om écht te leven in plaats van overleven, je wil weten wie je bent, waarom je hier bent, en hoe je dat knagende gevoel van ‘er nog niet zijn’ pootje kan lichten. Dat alles begint bij je leven zoals het nu is optimaal leren BEleven, ontdekken wat je echt blij maakt, en hoe je dat geluksgevoel een integraal onderdeel maakt van jouw leven. En zeer niet toevallig kan ik je daar mee helpen!

 

Het is tijd voor verandering!

Nog steeds aan het lezen? Dan herken jij je vast ook in het gros van onderstaande punten;

 • Je bent je bewust van wat je hebt en zelfs dankbaar, maar je bent niet écht gelukkig
 • Je voelt je alsof je vast zit in je leven en elke dag hetzelfde is
 • Je denkt vaak met een zucht “Is dit alles wat er is? Is dit het nou?”
 • Je kijkt jaloers naar al die blije, succesvolle mensen en denkt “Hoe DOEN ze dat toch?!”
 • Je betrapt jezelf op het uitstellen van je geluk door te denken “Ik zal gelukkig zijn als…” Je die droombaan, -huis of -partner hebt, je met X begint, klaar bent of kan kopen, etc.
 • Je voelt een enorme druk om te voldoen aan de verwachtingen van anderen EN jezelf
 • Je voelt alsof je in plaats van leven aan het OVERLEVEN bent

Je had je volwassen leven zóóóó anders voor je gezien! Je hebt vaak dat MEH gevoel wat je had als tiener. Zo niet tof.  Je zou wel iets anders willen, iets nieuws, iets fris… Meer peper in je X. Maar puntje bij paaltje, ben je aan het einde van de dag zó moe, dat je niet anders wil dan met een zak chips op de bank ploffen en je favoriete serie te kijken. Even uit, RUST! Terwijl je je had voorgenomen om…. Te sporten, aan je studie of bedrijf te werken, iets leuks buiten de deur te doen met je partner of vrienden, een boek te lezen… Vul vooral dat voornemen in wat maar niet lijkt te lukken. En eigenlijk voel je je daardoor nog depressiever, en heb je morgen NOG minder zin om te doen wat je diep van binnen weet dat je zou helpen. Time to WAKE UP!

Tijd voor actie in de taxi!

Ben je er al uit? Ga je nog jaren door gaat met je eigen geluk saboteren, of spreek ik je binnenkort?

Hoi, ik ben Nadine van Brederode!

Ik geloof dat het voor iedereen is weggelegd om een lang en gelukkig leven te leiden. Een leven waarin je plezier, rust, liefde en overvloed ervaart. Een leven wat voelt als een warm bad. Je thuis voelen in jezelf en je leven. Mensen leren HOE dat te doen, dat is mijn passie! Iedereen kan dat, dus jij ook! Het is een kwestie van anders leren kijken naar het leven wat je nu al hebt. Dat doe ik door elke dag bewust te kijken naar wat ik denk, voel en doe. Dat vertelt namelijk alles over je interne, onbewuste programmatuur. Al je overtuigingen en wat je gelooft op één hoop geveegd; dat is je mindset! En wil je daar wat aan veranderen, moet je leren bewuste keuzes maken in het leven.

Mijn leven is tot noch toe één grote existentiële zoektocht geweest. Een tornado waarbij ik heb moeten leren in het oog van de storm moet blijven. Hoe ik balans moest vinden tussen wat mijn hoofd schreeuwde terwijl mijn hart iets anders fluisterde. Wie ben ik, wat wil ik, wat maakt mij gelukkig, wat is mijn passie, wat is mijn missie, wat is liefde/tijd/gezondheid…? En nog veel meer van zulke vragen. Eigenlijk zocht ik een handboek voor het goede leven. Maarja, wetenschappelijk gezien bestaat die niet. Dus moest ik het wel zoeken in… MEZELF! En dat doe ik nu bijna 20 jaar bewust, elke dag opnieuw.

Ik ben zo ver dat ik mezelf inmiddels expert in “Professioneel op je bek gaan” en “Vallen en opstaan” durf te noemen. Ondertussen ben ik namelijk ook ervaringsdeskundig in burn-out, bore-out, HSP, depressie en post-partum psychose. Nogal een bumpy ride. En weet je, ik zou het niet anders willen. Want van alles wat je breekt, wordt je niet alleen grijzer maar ook een wijzer mens. Het goud zit in je grootste pijn en angst leren omdraaien naar geluk. Ik kan met heel mijn hart zeggen, dat ik van mijn leven hou, en uitkijk naar alles wat ik nog beleven mag!

Portret foto van Nadine van Brederode, mindset- en bewustzijnscoach bij De Ontwaking in Maarssen

“Ik ben er voor iedereen die het lood in zijn of haar schoenen wil transformeren naar innerlijk goud.”

Wil je met mij aan de slag?

Thuis in je leven

Praat & ontdek
555
 • Hou je van diepe gesprekken over filosofie, psychologie en spiritualiteit? Zit je graag veilig achter een scherm of op 1,5m afstand? Leer je het beste door in een rustige setting nieuwe theorie, perspectieven en inspiratie tot je te nemen? Dan is dit jouw traject!
 • 5 maanden 1-op-1 coachingstraject
 • 4 themasessies (zijn, willen, kunnen, ACTIE) via ZOOM of in Maarssen
 • 1 tarot sessie "Jouw Ultieme Toekomst"
 • On-demand toffe opdrachten, inspirerende video's en andere content
 • START elke 2 weken

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom op intake (gratis)!