Selecteer een pagina
Unieke maatwerk dagretraites
"Break through, break away, break your day"

Intakegesprek

Wil je dolgraag meer weten over wat een retraite jouw kan bieden, of vind je direct boeken spannend?! Dan is een intakegesprek een goede start! Kost je niks, alleen tijd. En nadenken over onderstaande vragen levert je ZOOO VEEL inzicht al weer op. Mega waardevol. En dat voor nop!

  • Waar sta je nu?
  • Waar wil je heen?
  • Wat zit je in de weg?
  • Waar heb je hulp bij nodig?

Zo maken we een analyse van de verhalen die jij jezelf verteld. Over jezelf en over de wereld. Want die verhalen bevestigen zichzelf en vormen jouw realiteit; mindset baby! Veel van die verhalen die we ein-de-loos herhalen zijn ONZIN! Zij helpen je alleen maar veilig te blijven en vooral NIET iets te veranderen! Maar raadt eens wie dit zei; “Alle geluk en rijkdom bleek voor het oprapen te liggen in mijn comfortzone.”  NIEMAND! Dus hup in de beentjes! 

Ik wil natuurlijk ook weten of we een match zijn; ik ga iets tofs voor jou neerzetten maar we moeten wel weten of ik jou daar écht mee help. En of we een dag samen wel gaan overleven (vrij essentieel). Jouw ultieme privéretratie op maat moeten jouw nieuw te schrijven verhaal kracht bij te zetten. Zodat je niet alleen een toffe dag beleeft, maar ook moeiteloos gegroeid bent richting de jij die je wilt zijn!

Lijkt jou dat wat?

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. We spreken elkaar snel!

Dat is pas uit je comfort zone en leuk tegelijk!
Dat is pas uit je comfort zone en leuk tegelijk!

“Loslaten? Acceptatie? Overgave? het enige werk wat je écht te doen heb is het temmen van die geconditioneerde, kritische heks in je kop!”
– Nadine van Brederode

Hoe wil je mij spreken?

1 + 6 =