Selecteer een pagina

Kies voor jezelf traject

5 volle maanden lang begeleid ik jou als jouw persoonlijke zonnestraaltje! Samen gaan wij op onderzoek uit in jouw leven; 4 toffe 1 op 1 gesprekken (live of via beeldbellen) en 1 tarot sessie ‘Nieuwe patronen, nieuw leven!’. De 5 staat centraal in mijn werk. Het staat voor ‘kiezen voor JEZELF’. Met een cocktail van fonkelende verhalen, mooie metaforen en zuivere zelfspot help ik jou dat te doen!

Tijdens de gesprekken gaan wij flink graven in jouw mindset en waarom je doet wat je doet. Dat kan soms aanvoelen als breinchirurgie, maar dan zonder mes! Dat is precies de bedoeling! Al je ‘hebben en houwen’ komt hierdoor in vogelvlucht voorbij, zodat ik jou hier tijdens het gesprek direct mee kan helpen. Een grote, interne schoonmaak daarboven. Hierdoor vergroot je bewustzijn en start je als vanzelf met de integratie van nieuwe patronen in je leven.

Ik klets liever niet een uur tegen zo’n computerscherm aan!” hoor ik je denken. Dat is terecht! Ben jij een doener, een niet-zo-stil-zitter, een spring in het veld? Hou je van avontuur en nieuwe dingen doen? Dan is mijn Actie in de taxi traject misschien meer voor jou. Daarbij zijn we live 1:1 en herprogrammeren wij jou intern door extern elke maand een avontuur te beleven. Met zo’n ‘out-of-ALLES’-traject ga je sneller en dieper dan zittend op een stoel. Het is zeker niet voor watjes. Maar iedereen die nu denkt; “Oeh dat vind ik spannend” heeft juist last van (zelf)twijfel en dus angst. Door het oprekken van je comfortzone wordt het leven écht een stuk aangenamer. Dus, dit is JUIST NU wat je nodig hebt! Dit traject is echt voor iedereen die voelt dat het tijd is om zelftwijfel en angst te leren managen, door te breken en met hernieuwde kracht de toekomst vol vertrouwen tegemoet te zien.

 

Wat krijg je?

– 5 maanden 1-op-1 coachingstraject
– 4 themasessies (zijn, willen, kunnen, ACTIE) via ZOOM of in Maarssen
-1 tarot sessie “Jouw Ultieme Toekomst”
On-demand toffe opdrachten, inspirerende video’s en andere content
START elke 2 weken

Wat voor jou? Vul onderstaand formulier in en we gaan zsm aan de slag!

Portret foto van Nadine van Brederode, mindset- en bewustzijnscoach bij De Ontwaking in Maarssen

12 + 13 =