Selecteer een pagina

Win een Inspiratiegesprek

Het is mijn passie je te laten voelen dat ook jij er toe doet, dat je mag zijn zoals je bent, dat er altijd iemand is die je ziet, hoort en steunt. Maar soms voelt deze steun zo onbereikbaar, juist op het moment dat je het zo hard nodig hebt!

Om die drempel verder te verlagen, heb ik besloten hier elke week een uur belangeloos voor vrij te maken in mijn agenda. Hierin geef ik GRATIS een inspiratiegesprek weg. Zodat ik iedereen, ook jou, op mijn unieke manier kan inspireren en een zetje de goede richting op kan geven.

YES! Ik wil!

Vul dan onderstaand formulier in, dan ding je mee voor de plekken van aankomende maand. Geef duidelijk maar bondig aan wat er momenteel speelt in je leven, waarom je denkt dat ik je kan helpen en wat je denkt te halen uit ons gesprek.

Je hebt niets te verliezen, dus let’s go! En, je krijgt sowieso van mij een persoonlijke reactie terug.

Wat omschrijft jouw huidige situatie het best?

8 + 10 =